2017-2021-жылдары акрилнитрил менен стижгенде-даленде-осциллернде опвартсе тенденциясын көрсөткөн.De prijsbeïnvloedende factoren kunnen natuurlijk niet los worden gezien van verschillende factoren zoals de kostenzijde, de aanbodzijde, de vraagzijde, enz.

 1648094462

 

Акрилнитрил менен акрилнитрилди колдонуу үчүн эң маанилүү нерсе: костензийде (пропилен, аммиак), аанбодзийде (прижс ван акрилнитрил), акрилнитрилдин жардамы менен, акрилнитрилдин жардамы менен. ide, экспорттун көлөмү).Uit de bovenstaande grafiek blijkt dat de correlatie tussen de kostenzijde en de prijs van acrylnitril hoog is, waarbij de correlatiecoëfficiënt tussen де belangrijkste grondstof, propyleen, en de prijs van acrylniafdrop, en de prijs van acrylniaf18 мисалы, gevolgd эшик синтетикалык аммиак .Hoewel де correlatie tussen де acrylamideproduktie en de acrylonitrilprijzen Hoog болуп саналат, Weerspiegelen де фундаментеле факторен меер хет эффект ван верандинген менен акрилонитрилприжзен op акриламид.Het uitvoervolume van acrylnitril, dat van Groot belang is voor de markt, heeft een correlatiecoëfficiënt van 0,63 met de prijs van acrylnitril, hetgeen wijst op het toenemende effect van de uitvoervolume op de van de uitvoer op de bronnense de uitvoer op de bronnense protsessor. ecapaciteit voor акрилнитрил.

 Analyze van de ontwikkeling van de kosten van acrylnitril en grondstoffen

 

Костен: Кытайда 11 акрилонитрил фабрикасы, Шандонг Крюгер жана Шандонг Хайцзян жогорку агымы, пропилен пропиленинин пропиленинин 80% пропилининин пропилининин 80%ын түзөт. көрүнүктүү 2020-жылы. 2020 acrylonitril Zhejiang Petrochemische nieuwe орнотуулары гебруик сөздөрү менен геномдук комплекстери менен тааныштырылган акрилонитрилдин терминалын иштетүүчү терминалдарды орнотуп алуу. yleen hield aan, en de prijs van acrylnitril en de belangrijkste grondstof propyleen was eens omgekeerd, en de rentabiliteit van acrylnitrilfabrieken werd aanzienlijk gedrukt, en de steun aan de kostenzijde werd meer en meer duidelijk.Синдс 2021 Is Internationale Steen Voor de Bevoorrading In Ingegebruikneming van nieuken acrynitrilfibrien acrynitrilfabrieked Kwartaal .

 Продукт ван акрилонитрил тегеновер ылдый агымдагы керектөөлөрдү кургатат

 

Wat de fundamentele factoren op het gebied van vraag en aanbod betreft, blijkt uit de analiz Van de correlatie tussen de produktie van elk produkt en de prijzen van acrylnitril dat de correlatie tussen acrylnitril zelf en de produkkletvan de produktleaffecklecklee bereckleckleckeffe к геринг болуп саналат .De reden hiervoor de ontwikkeling van de fundamentele vraag- en aanbodfactoren van acrylnitril.

 

2017-жылы акрилонитрилфабриек ван Qilu Petrochemical геслотен менен акрилонитрил бутунун бармагына, ваардоор де Маркттын эң фасе ван overaanbod terechtkwamга ээ болду.Hoewel vanaf 2018 130.000 тонна van Shandong Haijiang, 260.000 ton van Jiangsu Srbang II, 260.000 тонна van Zhejiang Petrochemical Phase I en 260.000 ton van Zhejiang Petrochemical Phase II фазасы менен тыгыз байланышта. в вершилленде жарен ечтер ван тижд тот тижд андере sluitingen van fabrieken voor voor grote reparaties, in combinatie met overmacht aan buitenlandse acrylnitril en andere omstandigheden, zodat de aanbodzijde van de fabriek een zwaardere stempel drukte op de acrylnitrilvannt u geprilnitril de gaprilnitril oprodukt de gepriotiet de aanbodzijde gevens De correlatie met de verschillende fundamentele factoren карып жатат.

 

Ноябрь-декабрь айларында зал де струомафвартсе врааг наар акрилпродуктен het laagseizoen ingaan, terwijl de belasting van sommige acrylamidefabrieken zich enigszins heeft hersteld, maar er wordt nog steeds verwachteeds ingaan, terwijl de belasting van соммиге геном.
Bovendien wordt verwacht dat, nu de binnenlandse acrylnitrilcapaciteit vrijkomt, de uitvoer zal blijven toenemen жана дат де экспорттвраг ook een aanzienlijke invloed zal hebben op de binnenlandse acrylnitrilprijzen.

 

Wat de prijsontwikkeling van acrylnitril in 2022 betreft, wordt nog steeds verwacht dat in 2022 850.000 тонна nieuwe capaciteit zal vijkomen.2022-жылы ABS-productiecapaciteit van de ABS-productiecapaciteit naar verwachting versnellen, waarbij naar verwachting meer dan 3 miljoen ton nieuwe capaciteit in гебруик зал worden геномен, hoewel het acrylnitrilverbruik met meer zo00.AgeGezien de nieuzien de Tweede Heft in Tweede Holft Vol'Nd Jaar Op Gang Zal Komen, Zal Het Effect Van de Prijzen Echter Gooter en de Prijzen Echter Gooter En Zal de Totale Prijsmarge Voor acrynitril in 2022 zo hoog zijn als 2021.


Посттун убактысы: 24-март-2022